Nunta la Kaufland – secretul unei căsnicii de durată

Te bat rudele la cap să te căsătorești, dar restricțiile îți stau în cale? No worries!

Zilele trecute, restaurantul Kovacs din Sfântu Gheorghe a pus piciorul în prag. Gata! Urmând motto-ul „improvise, adapt, overcome”, s-a descoperit o nouă culme a gesturilor amoroase – nunta la Kaufland. Aceasta a fost organizată sub sloganul „Căsătorește-te într-un supermarket!” și pare a fi un semn de protest. Totuși, pare e puțin spus, luând în considerare că restaurantul a zis-o într-un mod mai mult decât direct pe pagina sa de Facebook:

„???? Căsătorește-te într-un supermarket Acolo ai voie.

Dacă vrei săți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. ???? Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.
❗❗❗
Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. ???? Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.
????????
Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune. ????”

Acțiunea asta aruncă nefericirea unuia pe umerii altuia

Personal, cred că situația este una tragicomică. Înțeleg că în spatele fiecărei nunți se află niște oameni care își câștigă traiul din asta. Însă, cum porumbeii voiajori au ajuns șomeri din cauza inventării telefonului, uneori, viața te impune să te adaptezi împrejurărilor. E organizarea unei nunți la Kaufland soluția? Poate da, poate nu, dar ce-i sigur e că vor ieși niște glume mișto pe tema asta.

Deși e posibil ca această acțiune să pună pe gânduri autoritățile, ea reprezintă un gest egoist care ar putea aduce daune unor persoane neimplicate. Numărul cazurilor s-au putea mări. Iar, cu toate că virusul nu este unul de luat în seamă pentru majoritate, este, în continuare, devastator pentru câțiva. Încă puțin și scăpăm. Nu puteți să mai răbdați?

Este nunta la Kaufland secretul unei căsnicii de durată?

Mno, momentan nu știu asta, n-am încercat. Însă, cred că mai degrabă obții o casă de piatră din chestia asta decât o soluție economică. Posibil să fie și începutul unei noi tradiții de familie. Ce-i categoric e că nuntașii au scăpat de stresul găsirii unui cadou: totul se rezolvă c-un card Kaufland.

Apropo, uneori anume de nuntă n-ai nevoie. Click aici și o să înțelegi!
Aderov Ruxanda-Sofia
Aderov Ruxanda-Sofia
Studentă. O încântă arta în toate formele și o pasionează impactul ei asupra societății. Refuză etichetele (cea de fană Fullmetal Alchemist și Les Miserables e singura acceptată).

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare