Ministerul Educației a afișat lista oficială a scenariilor în care se redeschid școlile

Ministerul Educației a afișat lista oficială a scenariilor în care se redeschid școlile, iar elevii din toate clasele și copiii de grădiniță din 2.057 de localități vor merge fizic mâine, 5 mai 2021, la școală, acestea fiind în scenariul verde.

Se amintește că în localitățile cu rata de infectare sub 1 la mie, în scenariul verde revin la școală fizic elevii din clasele P-XII și copiii de grădiniță, iar în cele aflate în scenariul galben, cu rata de infectare de peste 1 la mie, elevii din clasele V-VII și IX-XI revin la cursurile online.

Lista se poate descărca de aici
Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare