Un nou serial românesc, disponibil pe Netflix

Serialul „Adela”, produs de Ruxandra Ion și difuzat pe Antena 1 în perioada anilor 2021-2022, poate fi vizionat pe Netflix. Până în acest moment, sunt disponibile doar 48 de episoade și se situează în top 10 seriale în România în acest moment.

O nouă producție românească este deja disponibilă spre a fi urmăriă pe Netflix. Serialul „Adela”, una dintre seriile de succes produse de Ruxandra Ion și difuzată pe Antena 1, are 48 de episoade ce pot fi accesate pe platformă.

Acesta este o adaptare după serialul turcesc „Bahar: Viață furată”, care a fost difuzat și în România, la Kanal D. Mara Oprea și Alecsandru Dunaev sunt personajele principale ale serialului, difuzat în prime-tine în 2021 și 2022.

„Adela” are în distribuție actori cunoscuți, precum Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Marian Râlea sau Anca Sigartău. Ruxandra Ion, producătoarea formatului, s-a remarcat de-a lungul anilor prin formate de succes, precum „Pariu cu Viața”, difuzat pe Pro TV, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul” sau „Lia, soția soțului meu”, de pe Antena 1.

 

Sursa: Paginademedia

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare