Finala sezonului 11 „Chefi la Cuțite”a fost câștigată de Nina Hariton

Nina Hariton, finalista din echipa lui chef Sorin Bontea, a câștigat sezonul cu numărul 11 al cooking show-ului „Chefi la cuțite” de la Antena 1. În finală s-a luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro cu concurenții din echipele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrecu.

Nina Harinton este câștigătoarea sezonului 11 a celei mai iubite emisiuni culinare din România, „Chefi la cuțite”. Concurenta din echipa lui Chef Sorin Bontea s-a luptat pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, cu concurenți din celălate două echipe ale competiției. În finală, adversarii Ninei au fost Paul Tudorescu, din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Laurențiu Neamțu, din echipa lui Florin Dumitrescu.

Foto: PlayTech Stiri

Nina este concurenta care a reușit performanța de a obține din partea fiecărui chef cuțitul de aur la audiții și în acel moment a ales să facă parte din echipa lui Chef Sorin Bontea.

De origine din Republica Moldova și stabilită în Franța de opt ani de zile, Nina a renunțat la Facultatea de Teatru din Galați și a plecat în Franța pentru iubitul ei, care ulterior i-a devenit soț. Mai mult, Nina este și mama unui copil.

MESAJUL LUI SORIN BONTEA DUPĂ MAREA FINALĂ A COMPETIȚIEI

Sorin Bontea a postat aseară pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru a o felicita pe concurenta sa:

Nina m-a convins să-i ofer cuțitul de aur în audiții și mi-a oferit în schimb promisiunea că va ajunge în finală. Nu numai că s-a ținut de promisiune, dar a și câștigat finala și împreună cu ea și eu. Al 6-lea sezon câștigat din toate cele 11! Bravo, Nina, felicitări!!! Sunt mândru de tine! A fost un sezon roșu` ca focu`, ne-a surâs norocu` și altul decât 1 nu putea fi locu`

 

Foto: Facebook/ Chef Sorin Bontea

POVESTEA DIN SPATELE VIEȚII DE BUCĂTAR

Foto: Facebook/ Nina Hariton

Nina a urmat cursuri de bucătar odată ajunsă în Franța, iar mai apoi a lucrat la un restaurant într-un hotel de 5 stele, condus de John Carlino. Timp de cinci ani de zile, a lucrat în mai multe restaurante haute cuisine.

Principiul câștigătoarei Chefi la cuțite este acela că un preparat va ieși mereu bun dacă folosești „sare, piper și dragoste”, după cum a mărturisit la audiții.

Surse: Pagina de Media, a1.ro

Foto: Facebook/ Chef Sorin Bontea

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare