UNTOLD ajunge la Dubai în 2024

UNTOLD, festivalul de muzică de la Cluj-Napoca și unul dintre cel mai cunoscute pe plan internațional, va ajunge la Dubai în anul 2024. UNTOLD Dubai va fi o premieră în Orientul Mijlociu, fiind primul festival de așa manieră.

Festivalul UNTOLD, care unește la Cluj-Napoca iubitorii de muzică și distracție, dar și artiști celebri, va ajunge în Dubai, în februarie 2024. UNTOLD Dubai își dorește să devină o imagine reprezentativă a acestui oraș și să revoluționeze divertismentul. Participanții se vor bucura de o experineță inovatoare, la primul festival de acest fel din Orientul Mijlociu. Acesta va avea loc la Expo City Dubai, care va servi ca fundal cultural pentru festival. Aceasta este o atracție cunoscută la Dubai, care a adunat în primele șase luni la deschidere aproximativ 30 de milioane de vizitatori. UNTOLD Dubai promite să o experiență unică, epică care să reflecte sufletul urbei, după cum au anunțat organizatorii.

Foto: Arabian Business/ Expo City Dubai

Mai mult, festivalul pregătește și un videoclip, care urmează să fie disponibil din această vară, având ca scop de a oferi imagini în premieră cu ceea ce se vor bucura cei care vor lua parte la UNTOLD. Unele dintre secvențe au fost realizate tocmai în deșert.

Locurile pot fi asigurate prin oferte early-bird, prin înregistrare pe site-ul www.untold.com/dubai.

UNTOLD, SIMBOL ÎN EUROPA ȘI ROMÂNIA

UNTOLD este un festival renumit pentru cele șapte ediții care s-au desfășurat la Cluj-Napoca. Acesta a fost gazda a peste 200 de artiști din industria internațională, și cu un număr de peste 370.000 de participanți la fiecare ediție. Imagine Dragons, Robbie Williams, Jason Derulo sau G-Eazy sunt doar câteva dintre numele sonore care au urcat pe scenele de la UNTOLD.

De asemenea, festivalul a fost gazda celor mai căutați DJi din lume, precum Armin van Buuren, care a mixat timp de 8 ore fără oprire la festival, David Guetta, Steve Aoki și mulți alții.

 

Sursa: Euronews

Foto: InfoMusic

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare