Chris Norman, simbolul trupei Smokie, revine în România

Chris Norman, simbolul trupei Smokie, revine în România, la Cluj-Napoca, după opt ani. Cunoscut pentru vocea sa, artistul britanic va susține un concert la BT Arena, la mijlocul lunii iunie. Un membru al trupei Compact este invitatul special al evenimentului, potrivit Agerpres.

Renumitul cântăreț al trupei Smokie va reveni în România, la Cluj-Napoca pe 15 iunie. Acesta a mai fost prezent în fața publicului clujean și în 2015, unde a susținut un concert la Sala Sporturilor „Horea Demian”. În acest an va cânta la BT Arena, unde se vor auzi piese cunoscute, precum „Midnight Lady”, „Living Next Door To Alice” sau „I’ll Meet You At Midnight”. Totodată, cei prezenți la eveniment vor avea parte de o surpriză. Invitatul special al evenimentului va fi Paul Ciuci de la Compact.

Sursa foto: România TV                                                                                             

  Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii ’70, revine în România. Celebrul cântăreţ va susţine un show plin de amintiri frumoase, pe 15 iunie 2023, de la ora 20,00, pe BT Arena din Cluj Napoca. Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic la Cluj este formată din: Geoff Carline – chitară, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce”, precizează organizatorii.

Chris Norman nu este străin de România. În ultimii ani a mai cântat publicului și în alte mari orașe din țară, precum București, la Sala Palatului, și Iași, la Palatul Culturii. Prețurile biletelor pornesc de la 100 de lei și pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro.

Cine este Chris Norman și cum arată cariera sa

Artistul este renumit pentru vocea sa și pentru poziția de lider al trupei Smokie în anii ’70. După părăsirea trupei în 1986, acesta și-a lansat primul single, devenit un real succes. „Midnight Lady”, prima sa piesă din cariera solo, a devenit populară în toată Europa.

De origine britanică, dintr-o familie de artiști, Chris și-a făcut prima apariție pe o scenă la vârsta de trei ani. Atât solist, cât și compozitor, cântărețul a lansat până în prezent 20 de albume.

Surse: Agerpres, Chris Norman Offcial Site

Foto: punctul.ro

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare