Simulare BAC 2022: Subiectele și baremele pentru proba de limba maternă

Baremele și subiectele date pentru proba de limba maternă de joi, 31 martie, a simulării Bacalaureatului 2022 au fost publicate de Ministerul Educației. Vezi mai jos baremele și subiectele.

  • Subiect Limba și literatura maghiară – profil real (aici)
  • Subiect Limba și literatura maghiară maternă – profil uman (aici)
  • Subiect Limba și literatura croată maternă (aici)
  • Subiect Limba și literatura germană maternă (aici)
  • Subiect Limba și literatura italiană maternă (aici)

Celelalte bareme și subiecte pot fi consultate aici.

Rezultatele obținute la simulările naționale nu sunt afișate și nu sunt făcute publice, conform procedurii.

În procedură se mai arată că „rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor”.

Notele obținute nu se trec automat în catalog. Prin excepție, în baza unei cereri scrise, depusă de elevi, se poate aproba consemnarea acestor note în cataloage, se arată în anunțul Ministerului Educației.

Elevii vor afla rezultatele pe 14 aprilie, potrivit calendarului.

 

Bota Andreea Diana
Bota Andreea Diana
A absolvit Colegiul Național ,,Liviu Rebreanu" Bistrița, specializarea Filologie intesiv engleză. În prezent este studentă a Facultății de Litere din cadrul Universitatății Babes - Bolyai, specializarea Limbi Moderne Aplicate (engleză - franceză). Este pasionată de literatură, lingvistică, muzică și dans. Este o persoană sociabilă, extrovertită, activă, tenace, ambițioasă și muncitoare, iar prin implicarea sa în acest ONG își dorește să susțină și să facă auzite punctele de vedere ale tinerilor din secolul XXI.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare