Piețele agroalimentare din Oradea vor rămâne deschise!

Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, a anunțat sâmbătă o soluție prin care piețele din oraș să poată rămâne deschise.

Cu toate că și în Oradea sunt piețe închise, primarul a găsit soluția potrivită astfel încât producătorii locali să își poată continua vânzările.

Angajații ADP (Administrația Domeniului Public) vor demonta pereții și ușile piețelor închise, precum piața Rogerius, Decebal și Nufărul, astfel încât în aceste locații să se poată continua activitatea ca înainte, dar cu condiția respectării unor reguli pentru prevenirea Coronavirusului și anume purtarea măștii astfel încât să acopere atât gura cât și nasul.

„Produsele agroalimentare vor fi comercializate în continuare în aceleași locații cu respectarea unor reguli.” a anunțat Florin Birta într-o conferință de presă distribuită pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, edilul a declarat că bazarele din piața Rogerius, piața Decebal și piața Cetate, cât și partea de vânzare a produselor nealimentare.

Totodată, și Piața 100 își va suspenda activitatea până când situația privind ameliorarea celor infectați cu Coronavirus va fi sub control. Astfel, duminică (8.11) este ultima zi în care orădenii pot merge la piața de vechituri.

Birta și-a încheiat transmisia printr-un mesaj adresat tuturor orădenilor: „Să păstrăm distanţarea socială, să purtăm masca corespunzător, nu sub nas sau sub bărbie, ci să acopere gura şi nasul, pentru că de modalitatea noastră de a ne proteja depinde cum va evalua pandemia şi care va fi indicele de infectare”.

Thomas Agud
Thomas Agud
Thomas Agud este student la psihologie. A intrat în lumea jurnaliștilor în toamna lui 2020, an în care a avut primele apariții în presă. A lucrat ca redactor la Ziarul Profit. A colaborat cu redacții precum Bihoreanul, Logopaper și Inclusiv. În prezent este redactor și PR la POV21.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare