Donald Trump susține că unele state ar ascunde realitatea cu privire la Covid-19!

Donald Trump, președintele SUA este de părere că mai multe state ascund numărul persoanelor infectate cu Covid-19, potrivit Mediafax.

În urma unei conferințe de presă susținută pe peluza din fața Casei Albe, Donald Trump a acuzat China că ar fi vinovată de crearea virusului într-un laborator.

SUA are până în momentul prezent 644.806 cazuri de pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus şi 28.572 decese. Jurnaliștii de la Daily Mail au adresat întrebări președintelui referitoare la numărul mare de decese. Răspunsul președintelui fiind:

„Crede cineva că cifrele oferite de alte state sunt oneste? Credeţi că numerele din această ţară mare numită China… crede cineva?”

Oficial, China a raportat până acum 82. 295 de cazuri și 3.342 de decese, dar președintele SUA consideră că numărul cazurilor nu este unul real.

Statele Unite ale Americii reprezintă 4% din populația țării și în prezent 20% din populația diagnosticată cu Covid-19.

Sursa foto: Independent.co.uk

Lorena Elena
Lorena Elena
Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare