19 cadre medicale de la spitalul „Dr. Carol Davila”, infectate cu COVID-19!

La Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” se află în prezent 19 cadre medicale infectate cu Coronavirus. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a mai precizat că acestea urmează să fie retestate.

„Erau 19 cadre medicale infectate. Rămâne să le retestăm ca să vedem dacă se confirmă aceste teste, ca să îi gestionăm ca și personal medical, cât și ca funcționare a spitalului”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24, citat de Mediafax.

ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) a spus că la spital există suspiciuni cu privire la existența unui număr restrâns de infectați printre personalul medical. Este de precizat ca unitatea „Dr. Carol Davila” este un spital suport COVID-19 pentru pacienții care au nevoie de dializă.

ASSMB a mai spus într-un comunicat de presă că s-a pus în desfășurare o anchetă epidemiologică.

Lorena Elena
Lorena Elena
Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare