Situație critică la Barcelona: înfrângeri multe, Ronald Koeman concediat, bani pierduți și la un pas de eliminare din Liga Campionilor

Barcelona a pierdut miercuri, pe data de 27 octombrie 2021, meciul cu Rayo Vallecano, scor 0-1, și astfel oficialii clubului au luat măsuri drastice.

Un comunicat de presă anunță că: „Ronald Koeman a fost demis de la prima echipă a Barcelonei. Președintele Joan Laporta i-a comunicat decizia după înfrângerea suferită cu Rayo Vallecano. Ronald Koeman își va lua joi rămas bun de la jucători. FC Barcelona îi mulțumește pentru serviciile aduse clubului și îi urează toate cele bune în cariera profesională”.

Această decizie constă și în pierderea a 12 milioane de euro ca compesație pentru fostul antrenor. Motivul este că în vara 2022 contractul său expira și el renunțase la o parte din salariu în ultimele luni, din cauza problemelor financiare ale clubului.

Cât timp a fost antrenor al echipei, Ronald Koeman a obținut 39 de victorii, 12 egaluri și 16 înfrângeri.

Barcelona riscă să nu mai participe în Liga Campionilor, deoarece este pe locul 9 în clasamentul La Liga, și nu cel puțin pe locul 4. Conform presei spaniole, fostul mijlocaş Xavi Hernandez va fi noul antrenor al echipei. Acesta trebuie să-și ezilieze contractul cu echipa Al Saad, Qatar.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare