OPINIE: De ce cred că vaccinul anti COVID-19 nu este suficient pentru a învinge pandemia

Disclaimer: Acest articol reprezintă opinia autorului asupra temei abordate. În cazul în care nu ești de acord cu ideile scrise, te așteptăm în secțiunea de comentarii.

Doresc să-mi exprim opinia în legătură cu vaccinul anti-COVID-19, având documentația potrivită în acest sens. Valul 4 se apropie cu repeziciune și mulți cred că vaccinul este salvarea omenirii, vaccinul ne va scăpa de la moarte… NU ESTE AȘA!

În primul rând, știm bine cu toții că vaccinul nu este obligatoriu. Cine ține la viața lui” se vaccinează, cine nu, nu. Însă, aici apare discriminarea: bani pentru cei care se vaccinează… mici cu muștar pentru cei care se vaccinează: „târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă”. Am ajuns la un nivel al penibilului de nedescris… Pe lângă toate acestea, au mai apărut și idei aberante care precizează că, în cazul depășirii ratei de 6 la mie: „preșcolarii – creșe și grădinițe – să meargă în continuare la școală cu prezență fizică, cei din clasele 0-6 să intre în online, pentru că sunt copii sub vârsta de 12 ani, care nu se pot vaccina, iar peste vârsta de 12 ani, pentru cei care se pot vaccina, se discută posibilitatea de acces în şcoală, cu prezenţă fizică, dar nu mai departe de intrarea localității în carantină, moment în care orice activitate neesenţială se opreşte”.

Acestea fiind spuse, putem trage concluzia că DOAR cei vaccinați ar fi beneficiat de educație, iar cei din mediul online, fiind nevaccinați, se descurcă.

Cu toții știm cum s-a desfășurat scenariul „hibrid”: cei din clasă erau ascultați, li se preda, iar cei din online dacă prindeau bine, dacă nu, asta este. ESTE INADMISIBIL! Apar diferențele, arătatul cu degetul și fraze precum: „El nu e vaccinat! Ce caută la școală!” sau „Eu nu stau cu ea că nu e vaccinată!” Îmi este milă de generația mea, de generația tânără.

În al doilea rând virusul SARS-Cov-2 prezintă deja mai multe mutații notabile în lume printre care:
  • Varianta Alpha sau B.1.1.7
  • Varianta Beta sau B.1.351
  • Varianta Gamma sau P.1
  • Varianta Delta sau B.1.617.2
Dintre aceste 4 mutații prezentate, varianta Delta este cea predominantă. În plus, varianta Delta este mult mai contagioasă (se transmite mai ușor și mai rapid de la o persoană la alta) decât alte variante de virus, iar studiile arată că nu numai persoanele nevaccinate transmit boala, ci și cele vaccinate complet.

Concluzia: Vaccinul nu este eficient.

Apar din ce în ce mai multe mutații ale acestui virus, mai grave și mai contagioase, iar vaccinul nu poate lupta cu acestea.
De asemenea, insistențele privind vaccinarea trezesc suspiciuni la nivel mondial. De ce nu se ia în considerare ideea că imunizarea naturală ar fi una dintre cele mai bune opțiuni de a combate covidul? De ce nu se fac investigații înainte de administrarea vaccinului? De ce, de ce și iar, de ce. Oamenii își pun întrebări și nu primesc răspunsuri și după ne este reproșat faptul că nu ne vaccinăm. Este normal să nu acceptăm vaccinul dacă nu primim răspunsuri concrete și ne poate fi pusă viața în pericol.
În concluzie, aveți pretenția să ne vaccinăm, „pentru binele nostru”, dar fără răspunsuri la întrebările pe care le avem, iar asta înseamnă că:

„VEȚI CULEGE CE AȚI SEMĂNAT”

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare