Apelul Național de proiecte Erasmus+ a fost lansat cu un buget de 89,1 milioane de euro

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a emis Apelul Național la Propuneri de Proiecte Erasmus+ 2021, program de susținere a mobilității și cooperării la nivel european. Documentul menționează  că în acest an bugetul României pentru programul Erasmus+, acțiuni descentralizate, este de 89,1 milioane de euro.

Cele mai mari alocări inițiale sunt pentru proiecte de mobilitate – învățământ superior (29,5 milioane de euro) și formare profesională (vocational education and training) – 12,2 milioane de euro.

Noul program Erasmus+, lansat la sfârșitul lunii trecute, are un buget alocat pentru perioada 2021-2027, la nivel european, de 26,2 miliarde de euro și se estimează că 10 milioane de europeni vor beneficia de pe urma lui.

Bota Andreea Diana
Bota Andreea Diana
A absolvit Colegiul Național ,,Liviu Rebreanu" Bistrița, specializarea Filologie intesiv engleză. În prezent este studentă a Facultății de Litere din cadrul Universitatății Babes - Bolyai, specializarea Limbi Moderne Aplicate (engleză - franceză). Este pasionată de literatură, lingvistică, muzică și dans. Este o persoană sociabilă, extrovertită, activă, tenace, ambițioasă și muncitoare, iar prin implicarea sa în acest ONG își dorește să susțină și să facă auzite punctele de vedere ale tinerilor din secolul XXI.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare