Ansu Fati devine cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei!

Ansu Fati, tânărul Barcelonei de doar 17 ani, a jucat în echipa națională a Spaniei, joi, egalând cu Germania și trei zile mai târziu a marcat primul său gol în meciul cu Ucraina.

La 17 ani și 311 zile, Ansu Fati a rescris istoria devenind cel mai tânăr marcator al naționalei Spaniei, datorită victoriei în meciul cu Ucraina, scorul fiind de 4-0 în a doua etapă a fazei grupelor Ligii Națiunilor.

Ansu Fati, tânărul care rescrie istoria pentru naționala Spaniei!

Tânărul a transmis la sfârșitul meciului cu Ucraina, că este o mândrie pentru el să reprezinte Spania și să joace pe teren alături de legendele fotbalului.

„Este o mândrie să lucrez cu Luis Enrique și cu toți jucătorii de aici. Încă din prima zi m-au primit cu brațele deschise și mi-au oferit toată încrederea din lume.

Voi continua să lucrez ca întotdeauna, cu modestie, și toate lucrurile bune vor veni”, a transmis tânărul Fati, după încheierea partidei.

Anul trecut, jucătorul de 17 ani a intrat în istoria Barcelonei după ce a marcat golul cu Osasuna, pe 31 august, realizând un record impresionant pentru fotbal, la cel mai înalt nivel.

Pe data de 10 decembrie, fotbalistul Fati a înscris pentru echipa Barcelonei, câștigând partida cu Inter, 2-1 și a devenit cel mai tânăr marcator al Champions Leaguelui.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare