Am întrebat 10 băieți ce remarcă prima dată la o femeie

Probabil ai fost mereu curios dacă doar tu ești atras de lobul urechii sau ai o problemă, așa că am întrebat 10 băieți și fete (care fac parte din LGBT) ce văd pentru prima dată la o femeie.

Ionel, 16 ani

Primul lucru pe care-l văd atrăgător la o fată este privirea. Ea e oglinda sentimentelor și a emoțiilor. Mai ales, este demonstrat științific faptul că pupile se dilată când vedem ceva ce ne atrage, astfel cresc șansele de „dragoste la prima vedere”. Gingășia unei persoane este cel mai bine reflectată în ochii ei. Felul în care te privește și admiră cineva poate reprezenta un factor destul de important.

De asemenea, un lucru pe care-l consider atrăgător la o persoană e zâmbetul. Zâmbetul e simbolul dragostei și fericirii. Un zâmbet mă poate face să mă îndrăgostesc de la prima vedere atât timp cât e sincer. O adevărată dragoste poate porni doar de la un zâmbet și o privire aruncată întâmplător.

Ionuț, 18 ani

Când văd o fată, gen random… prima dată îmi sare în ochi părul. Spun asta pentru că tipa respectivă poate să aibă un păr prea lung sau prea scurt, sau în funcție de cum și-l menține, adică vopsit.

Daniel, 20

Prima și prima chestie care mă atrage la o femeie este, în primul și în primul rând, igiena și vestimentația. De exemplu, vestimentația prea extravagantă într-un context casual îmi oferă impresia că este exagerată. Fizic vorbind, observ privirea și zâmbetul, cu cât sunt mai sincere trăsăturile astea, cu atât mă atrage mai mult.

Rareș, 17

Primul, și primul lucru pe care îl observ la o femeie e stilul vestimentar, daca acesta mi-a captat atenția, purced în a-i urmări limbajul corpului, cum merge, cum își mișcă mâinile, poziția de repaus, cum își dă părul după ureche, cum își aranjează ochelarii de soare, cât de delicată e. Apoi, observ felul în care zâmbește, cum vorbește, ce vocabular folosește, iar ultimul lucru pe care îl observ, e mireasma pe care aceasta o lasă.

Undina, 18

Prima oară când mă uit la o femeie îi observ machiajul. Cât de strident sau natural e, culorile folosite, ce trăsături îi accentuează și care sunt diminuate. Fiecare detaliu își are rostul în machiajul unei femei.

Eric, 16

Prima dată mă atrage chipul tipei, iar apoi mă îndrept ușor – ușor spre comportament.

Andi, 16

Chipul fetei, deoarece este primul lucru pe care îl vezi cu adevărat la o fată, iar la vârsta adolescentă, nu prea știi mereu ce este cu adevărat iubirea așa că te duci după propriul plac.

Kevin, 19

Întotdeauna m-am uitat la atitudinea unei fete, la mers, și la cât de tăioasă sau blândă îi este privirea. Întotdeauna m-am îndrăgostit de ochii mari și inocenți.

Gabi, 20

Să fiu sincer, înainte de toate trăsăturile fizice observ corectitudinea cu care vorbește și cât de dezvoltat îi este vocabularul.

Marius, 17

Lăsând la o parte faptul că iubesc tot ce ține de genul feminin, mereu am fost atras de privire, o privire puternică te poate da peste cap serios uneori.

În concluzie, gusturile nu se discută. Poți fi atras de sprâncene, iar apoi pot veni eu care iubesc mișcările delicate și feminitatea. Le recomand tuturor fetelor și femeilor să rămână așa cum sunt. Cineva o sa apară la un moment dat cu multă iubire în sac, totul pornind de la un zâmbet drăguț și aruncat neglijent.


Autor: Mănăila Marius Valentin

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare