Un bărbat din Dolj a murit în urma unui scandal, iar mai multe persoane au fost rănite!

Un bărbat a fost ucis și mai multe persoane au fost rănite în urma unei răfuieli între două bande rivale din județul Dolj.

Un bărbat a fost ucis după o răfuială în județul Dolj.

Această întâmplare a avut loc noaptea trecută în localitatea Unirea. În timpul incidentului, mai multe persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar două mașini au fost avariate.

Tot scandalul se pare că ar fi pornit după ce două femei s-au certat. Femeile sunt iubitele a doi bărbați care au participat la scandal.

La această răfuială au participat 8 bărbați, care s-au încăierat în plină stradă, distrugându-și mașinile și lovindu-se cu bâte și cozi de topor. În urma incidentului, doi dintre aceștia au fost grav răniți, iar unul a decedat în drum spre spital. Bărbatul decedat avea vârsta de 57 de ani.

Acest caz a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Polițiștii doljeni au fost sesizați noaptea trecută. S-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 57 de ani, a izbucnit un conflict. Au folosit și obiecte contondente. Două autoturisme au fost avariate și mai multe persoane au fost duse la spital. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani a decedat. Organele de anchetă au stabilit că altercația ar fi pornit de la un conflict mai vechi. Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt și a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în altercație, fiind întocmit un dosar penal„, a declarat Cosmin Grădinaru, IPJ Dolj.

Până în această clipă, nicio persoană nu a fost arestată, dar cercetările polițiștilor continuă.

Fetinca Gheorghe Florin
Fetinca Gheorghe Florin
Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare