5 vaccinuri anti-COVID-19 au fost testate pe 2000 de oameni în China! Care sunt progresele?

China ar deține 5 vaccinuri experimentale anti-COVID-19 care au fost deja testate pe oameni, conform Bloomerg.com.

„Cele cinci vaccinuri au fost testate pe peste 2,000 de persoane în faza a II-a de procese, care urmează să se încheie în iulie ”, a declarat Zeng Yixin, viceministrul sănătății.

Faza a II-a din cele 3 decide dacă, în urma  studiilor,  medicamentele produse ar trebui să  fie puse în uz general. Mai mult, în această etapă, nu au existat efecte secundare pentru pacienți.
Chiar dacă numărul vaccinurilor în dezvoltare la nivel mondial trece de 100, numai 10 dintre ele au ajuns la etapa finală. Găsirea unui vaccin care să rezolve situația actuală ar fi benefic pentru stagnarea numărului de cazuri și revenirea economiei.

Faza a III-a cuprinde un grup de control și persoanele nevaccinate prin care se arată dacă pacienții care au eliminat infecția sunt mai rezistenți decât cei care nu au fost infectați.

Cu puține cazuri noi de infecție în China, unii dintre producătorii  de drogherii precum Canino Biologics Inc., și Sinovac Biotech Ltd.,  au opțiunea de a conduce procesele din faza III în alte țări.

Cercetătorii chinezi depun eforturi mari pentru a pandemia care a afectat peste 4.4 de milioane de oameni din întreaga lume dintre care 300.000 au murit.

Puscas Ancuta
Puscas Ancuta
Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare