Un autobuz plin cu carne de pisică și câine a fost găsit în Vietnam!

Poliția rutieră din Vietnam a confiscat 630 kilograme carcase de carne de câine și pisică, precum și resturi ale altor animale, în Nghe An.

Șoferul unui autobuz de pasageri transporta aceste leșuri către Hanoi. Potrivit presei vitnameze, resturile animalelor erau ambalate în cutii de polistiren și emanau un miros puternic neplăcut.

Conform Mediafax.ro, șoferul care transporta aceste leșuri, având în jur de 42 de ani, nu avea documente care atestau originea cărnii, astfel poliția a confiscat transportul. În Vietnam, uciderea, comercializarea și consumul cărnii câinilor și pisicilor, este o activitate complet legală, vitnamezii considerând acest fel de carne a fi o delicatesă.

Alianța pentru Protecția Câinilor precizează că în Vietnam, anual sunt uciși 5 milioane de câini. La începutul acestui an ,poliția din Ha Tinh a confiscat în jur de 600 kilograme de carne de pisică de la un alt șofer care circula fără documente de proveniență a cărnii.

Autor: Grețcu Daiana

Grețcu Daiana
Grețcu Daiana
Sunt elevă în ultimul an la Liceul Teoretic ,,Ion Constantin Brătianu" din Hațeg. Sunt îndrăgostită de citit, scris și natură. Mă pasionează foarte tare psihologia și dezvoltarea personală.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare