(VIDEO) Premierul Orban: Dacă se deschid şcolile, copiii sunt obligați să poarte mască!

La prima oră a dimineții, premierul Ludovic Orban a participat la ședința Grupului de Suport Tehnico-Științific care prevede gestionarea bolilor contagioase.

Cu toate acestea, premierul a precizat la finalul întâlnirii că s-a discutat despre posibilitatea unui triaj la servicii și în școli prin luarea temperaturii. Acesta a mai anunțat că s-a discutat și despre măsurile care ar putea fi implementate pentru relaxarea restricțiilor.

„Pe fiecare măsură de relaxare va fi o analiză. S-au discutat foarte multe idei bune, cum ar fi un triaj la servicii și în școli prin luarea temperaturii”, a declarat premierul Ludovic Orban.

În plus, și restaurantele sunt spații publice deschise, dar premierul a menționat că dacă regulile sunt respectate, acestea vor putea fi redeschise.

„În ceea ce privește restaurantele, riscul epidemiologic este mai mare pentru că nu porți mască. Când vom lua decizii, vom anunța”, a precizat premierul.

Acesta a anunțat că și elevii vor fi obligați să poarte măști în timpul școlii.

„Dacă se vor deschide școlile, copiii sunt obligați și ei să poarte măști”, a precizat șeful Guvernului.

Sursa foto: RomâniaTV

 

http://www.facebook.com/guv.ro/videos/259318995250143/

 

Turcu Denisa
Turcu Denisa
Mă numesc Denisa și învăț la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni. Pasiunea mea generală este muzica și tot ce ține de artă.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare