Se cere demisia directorului Aeroportului din Cluj după îmbulzeala din aerogară!

Se cere demisia directorului Aeroportului din Cluj după îmbulzeala din aerogară! Consiliul Județean Cluj cere demisia directorului Aeroportului „Avram Iancu” pentru că nu au fost informați de ceea ce avea să urmeze cu miile de oameni care voiau să ajungă în Germania, la muncă!

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj, Valentin Jucan, a declarat unui corespondent Mediafax că pentru gestionarea unui flux de 2.000 de pasageri trebuiau să fie transmise informații din timp!

„Consiliul Județean Cluj nu a fost informat că, joi, un număr 13 curse aeriene cu peste 2.000 de pasageri vor decola de pe Aeroportul Cluj. Nici Prefectura Cluj, nici prefectul sau DSP nu au fost informați și, din câte știm, nici firma care administrează parcarea nu știa nimic. Directorul aeroportului, David Ciceo, trebuia să informeze autoritățile și să spună că vor avea 2.000 de oameni și ce măsuri de organizare trebuie luate. Firma care se ocupă de parcare trebuia să dezinfecteze locul pentru 2.000 de oameni deoarece, pentru un flux atât de mare de pasageri, trebuiau să fie transmise informații din timp. CJ Cluj cere demisia directorului Ciceo și solicităm organelor abilitate să declanșeze o anchetă și să-l demită”, a spus Valentin Jucan.

Poți găsi aici VIDEO cu miile de români de la Aeroportul din Cluj.

„Programul acestor zboruri se știa din timp, nu sunt curse de autogară. Se știa câți pasageri sunt”, a mai spus purtătorul de cuvânt, și că pentru o faptă nu atât de gravă, a fost demis din funcție directorul Aeroportului București-Otopeni.

sursa foto: TurdaNews.ro

Cristian-Raul Peterlin
Cristian-Raul Peterlinhttps://jurnalcotidian501195846.wordpress.com/
Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare