(VIDEO) Olandezii fac cozi la cannabis și hașiș înainte de izolare!

Olanda a impus reguli stricte pentru prevenirea Coronavirusului. Olandezii fac cozi la cannabis și hașiș înainte ca magazinele Cartierului Roșu din Amsterdam să se închidă.

Până pe data de 6 aprilie, toate restaurantele, cafenelele și școlile trebuie să își suspende activitatea. La aflarea veștii, în fața coffeshop-urilor care comercializează cannabis și hașiș. Ariel Slob, Ministrul Sănătății din Olanda, a declarat că se vor închide de asemenea și cluburile de striptease, pe lângă „Weed Shop”-uri.

Otten Groep, o companie care conduce un număr de cluburi, relatează ziarul Het Parool: „În interesul sănătăţii personalului şi a oaspeţilor, conducerea nu mai consideră că este responsabil să rămânem deschişi”.

Institutul olandez de Sănătate publică a declarat că numărul cazurilor confirmate a trecut de 1140 și s-au înregistrat 20 de decese.

Luna martie pentru Olanda înseamnă o perioadă de prosperitate din punct de vedere economic, aceasta fiind cunoscută ca „Țara Lalelelor”. Însă, în urma anulării de comenzi din cauza Coronavirusului, industria olandeză de flori a anunțat duminică faptul că se confruntă cu uriașe pierderi, în timp ce în anii precedenți sumele încasate erau foarte mari.

Mai multe informații și cum să vă protejați de Coronavirus găsiți aici!

sursa foto: Twitter/sarah

Cristian-Raul Peterlin
Cristian-Raul Peterlinhttps://jurnalcotidian501195846.wordpress.com/
Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare