(VIDEO) Actrița distrusă de droguri ce s-a sinucis, folosindu-se de un polițist!

Dependențele au fost mereu o problemă majoră în societatea de astăzi. Au ajuns să facă victime și în cazul marilor actori ai lumii, cum ar fi Vanessa Marquez, care a căzut pradă drogurilor. Actrița americană cu potențial de Oscar a ajuns să fie o epavă din cauza drogurilor. Povestea actriței drogate care a amenințat forțele de ordine cu un pistol – pe scurt, cum te pot distruge drogurile.

Prafurile au fost motivul pentru care aceasta a fost izolată de domeniul televiziunii

Actrița a jucat nenumărate roluri în filme și seriale cum ar fi „Seinfeld”, „Cuban Permanent Mission”, dar s-a clasat pe culmile succesului ca asistentă, cu filmul „Stand and Deliver” și serialul „ER”.

După o viață în care drogurile au condus-o și au îndepărtat-o de mulți prieteni și de familie, a ajuns să fie omorâtă în data de 30 august 2018 de către un ofițer.

În acea zi, un prieten îngrijorat a sunat la poliție din cauza grijilor față de aceasta, iar pompierii, salvarea și poliția au făcut o vizită de rutină la casa vedetei. Încăperea era devastată și mult prea încărcată de lucruri și mizerii, de obiecte fără rost.

Vanessa se afla în camera ei, mult prea absorbită de droguri

Când paramedicii au intrat în camera în care actrița stătea, aceasta le-a spus medicilor că are spasme și că își ia medicația necesară.

Depresia și singurătatea pot fi motive pentru consumul de droguri, ce duce la sinucidere. Găsești aici strigătul de ajutor al unui sinucigaș.

Timp de 30 de minute medicii au încercat să comunice cu Vanessa, dar totul a fost în zadar. S-a luat hotărârea să fie internată la un spital de boli mintale pentru un tratament adecvat. Aceasta a refuzat în mod repetat să urmeze sfaturile medicilor, iar mai apoi a scos un pistol și a amenințat forțele de ordine.

Aceștia s-au retras pentru a-i oferi actriței spațiul necesar pentru a se calma, dar totul a fost în zadar

A continuat în mod repetitiv să amenințe polițiștii și a fost împușcată pe scările casei în care locuia. După nenumărate încercări de a o resuscita pe tânăra actriță, a fost în final declarată decedată.

Drogurile au fost un mod prin care aceasta și-a încheiat viața. S-a interiorizat și marginalizat de propriile grupuri de prieteni. A renunțat la viață și la orice fărâmă de fericire din jurul ei, doar pentru a avea câteva ore efectele drogurilor în organism.

Ca multe alte actrițe sau cântărețe de renume, tinere și frumoase, a murit la o vârstă mult prea fragedă din cauza drogurilor.

Și totul pentru nimic.

Nimic pe lumea asta nu merită să renunți la clipele prezentului. Bucură-te de ele, fii fericit și încearcă să îți trăiești viața cât mai frumos. Nu renunța oricât de greu ar fi. Cere ajutor și nu uita să speri la ceva mai bun.

Sursa foto: Newsweek

Bîrgăoanu Laura-Ștefania
Bîrgăoanu Laura-Ștefaniahttp://Laura-Stefania
Studentă în anul 2 la Jurnalism în cadrul facultății FSPAC (Universitatea Babeș-Bolyai-Cluj), fostă elevă a Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț. În viitor îmi doresc să devin un jurnalist foarte bun. Cu toate acestea îmi doresc să lucrez și în domeniul Resurselor Umane. Sunt o persoană comunicativă și gata să ajut oricând. În plus, consider că scrisul este cea mai bună soluție, care îmi permite să inspir oamenii din jurul meu, fiind o eliberare de la cotidian.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare