Cinci motive pentru care este bine să fim singure

Noi, femeile singure, suntem sexul complicat al societății din toate timpurile. Și dacă credeați că nu se poate și fără voi, aflați că de-a lungul anilor, femei precum regina Elisabeta I, cunoscută și caRegina Virgină”, au făcut furori într-o lume a bărbaților de atunci. Pe cont propriu, la propriu și la figurat. Acum, nu o să vă spunem să stați singure o viață, că mai sunt și bărbați buni la câte ceva, dar vă arătăm că se poate și fără ei.

Azi, treburile nu-s chiar așa… drastice, dar încă putem trăi pe barosăneală” și în lipsa voastră. Oh, și încă cum. Numai gândiți-vă puțin… nu te mai ascunzi în baie ca să-ți pui masca aia de cucu-bau pe față. Nu te mai cerți cu el că iar nu ți-a răspuns la mesaj, deși tu l-ai trimis deja de 5 secunde. Nu îți mai faci griji că iar vine mama soacră în vizită și îți face capul calendar.

Ce altceva ți-ai mai putea dori?

Poți să dormi din nou bine noaptea! Fără să trebuiască să-i lași și lui un colțișor de plapumă, fără să te mai bată nimeni la cap. Ești oficial o femeie liberă. Și dacă încă nu știi ce te-ar putea face să alegi momentan traiul femeii pe cont propriu, avem noi topul celor cinci motive pentru care îți este mai bine singură.

Ai mult mai mult timp pentru tine

Dacă ai crezut că timpul îți ajungea berechet când erai lângă el, te înșeli. Acum poți să mergi să îți faci părul de câte ori ai chef pe săptămână. Poți să fugi cu fetele un weekend din oraș, că doar sunteți singure. Sau pur și simplu să citești o carte nouă în fiecare zi. Ai timp să te pui pe tine pe primul loc, să fii liberă și fericită alături de produsele tale de îngrijire sau de pisicile de mult uitate.

Poți să îți arunci telefonul liniștită într-un colț al casei, să te îmbraci în pijamalele alea pufoase. Poți să îți comanzi o pizza pe care să nu trebuiască să o mănânci ca o divă și doar să uiți de existența iubitului mult prea agasant.

Nu trebuie să dai nicio explicație

Nu te-ai săturat ca mereu când ieși undeva să dai o explicație, să fii întrebată, de parcă ai avea 3 ani, unde pleci și când vii? Scapă de stresul în plus și du-te când vrei, unde și cu cine vrei. Fără nervi, că iar te sună iubi din juma’ în juma’ de oră, când tu i-ai zis clar că ești gata în 5 minute!

Nu e nevoie să îți sufle cineva în ceafă mereu, doar te poți descurca și singură, că nu ești marioneta nimănui.

Sau poate ai avut o zi proastă și tot ce îți dorești este să stai puțin liniștită, să te calmezi că doar ești fată, și la noi e mai greu cu răbdarea. Avem nevoie de timp de gândire singure. Scapi de tot felul de explicații inutile și te bucuri mai apoi de seara ta, fără să te mai bați cu el pe telecomandă că iar se uită la meci cu volumul la maxim.

Scapi de cadourile mult prea scumpe pentru portofelul tău

Hai să fim serioși, că toți ne gândim la asta când suntem într-o relație, vrem să facem cadoul perfect. Ceva ce nu a mai primit și clar nu o să mai primească. Iar pentru asta este nevoie de o sumă frumușică de bani. Uneori chiar strânsă cu chiu cu vai, că tare-i greu să te abții din a cumpăra machiaje iar și iar, și haine și pantofi…

Banii ăia poți să îi investești în tine, în parfumul ăla fain pe care îl pândești de câteva lui sau chiar cerceii ce au fost excluși total din ecuație când aveai alte cadouri de făcut. Acum totul poate fi al tău.

Seara fetelor nu a mai fost la fel de distractivă când a ales să participe și un bărbat

Oh, bărbații ăștia, nu ne lasă nici măcar o seară liberă. Vor să fie ei mereu în centrul atenției. Și ce mai centru, înconjurat de toate prietenele tale.

Singure putem profita la maxim de o ieșire palpitantă, alături de cele mai bune prietene ale tale. Poți sări pe băiatul drăguț din stânga barului. Pur și simplu să ajungi la orice oră acasă, fără să îți faci griji că cineva te va întreba pe unde ai umblat .

Ești mai bine singură, decât nefericită într-o relație

Multe ne complicăm în relații care, sinceră să fiu, nu își au rostul. Decât să stai singură în cameră și să plângi, nu mai bine, fată dragă, fugi și îți deschizi aripile? Citește, cântă, dansează, doar nu mai sta alături de cineva care nu îți e pe plac. Când ești singură înveți să te respecți pe tine. Înveți că ești frumoasă și că meriți cu adevărat să fii fericită.

Păi și atunci nu ți-e mai bine singură? Iar dacă nu știi cum să te desparți de el, îți dăm noi 5 motive de despărțire și minciunile bărbaților ce ne schimbă viața.

Autori: Gabriela Luigia

Laura-Ștefania Bîrgăoanu

Bîrgăoanu Laura-Ștefania
Bîrgăoanu Laura-Ștefaniahttp://Laura-Stefania
Studentă în anul 2 la Jurnalism în cadrul facultății FSPAC (Universitatea Babeș-Bolyai-Cluj), fostă elevă a Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț. În viitor îmi doresc să devin un jurnalist foarte bun. Cu toate acestea îmi doresc să lucrez și în domeniul Resurselor Umane. Sunt o persoană comunicativă și gata să ajut oricând. În plus, consider că scrisul este cea mai bună soluție, care îmi permite să inspir oamenii din jurul meu, fiind o eliberare de la cotidian.

Similar Articles

Comments

  1. Libertate toatala. La început e greu și nu poți întelege aceste „5 motive”. Dar cu timpul simți cum intri „în pâine”, te ocupi mai mult de tine etc. Bune afirmați. Noi fetele trebuie sa ne ajutam una pe alta

  2. Ai avut o viață tristă, care te-a transformat într-un om urât. Nu ai cunoscut nici un bărbat adevărat din moment ce poți invoca aceste 5 motive pentru care să fii singură. Da poți dormi singură dar 5se compară cu plăcerea de a dormi lângă bărbatul iubit. Poți să te ocupi doar de tine, dar până nu ai plăcerea să trăiești pentru altcineva, nu ai aflat ce înseamnă dragostea și până la urmă eu nu înțeleg care ar fi scopul vieții tale. Nu trebuie să dai explicații, dar nici nu ai cu cine să te sfătuiești și cine să te îmbrățișeze și să te încurajeze când nu găsești nici o ieșire. Seara fetelor? Sincer pe un bărbat stăpân pe el îl doare în cot dacă mai ieși cu fetele, problema este că la mai toate ieșirile fetelor subiectul principal sunt tot bărbații, asta dacă nu este o întâlnire all gay. Scapi de cadourile scumpe? Un bărbat nu are nevoie de cadouri scumpe, dacă nu este un ,, bombardier crescut de o feministă singură”, dar să vezi cu câtă plăcere , o femeie adevărată , își dorește să cumpere cadouri scumpe unui copil și asta îți scapă din vedere spre surprinderea mea. Vezi, ești o fetiță frustrată, egoistă, singură și tristă. Nu înțelegi viața, nu ai trăit-o și nu ar trebui să scrii, ar trebui să dai fuguța să cauți un bărbat bun. Nu contează că mai dai și peste idioți și noi bărbații dăm foarte des peste niște sugative egoiste, dar merită tot efortul atunci când întâlnești partenerul de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare