Nu lăsa pe mâine dragostea pe care o poți oferi azi!

Dragostea, ce subiect clișeic, de câte ori nu ne-am gândit noi oare la căldura unei îmbrățișări, sau la frumusețea unui zâmbet? Cu toții iubim, fie că vrem sau nu. Toți ajungem la acest pas, indubitabil cântăm la sufletul pierdut al altora.

Într-o lume zbuciumată de ură și conflict, de egoism și nedreptate, ne agățăm strâns de acea mică rază ce penetrează adâncul întuneric al norilor, iubirea.

Dragostea-i pretutindeni, trebuie să știm doar unde să o căutăm

Mi-am spus de multe ori că sunt incapabil de a primi iubire. M-am lăsat orbit de ignoranța mea, și mi-a luat ani să înțeleg poate cel mai simplu concept al existenței umane: iubirea-i pretutindeni.

O căutam mereu doar în oameni, dar spiritele lor erau prea robuste pentru ambiția-mi neinițiată. Și totuși, în momentul în care am încetat să o caut, am înțeles, într-adevăr, că iubirea se regăsește în tot ce ne-nconjoară.

Am început să admir fiece floare, să murmur complimente străinilor pe stradă, să mă bucur de fiecare apus și răsărit. Am învățat să trăiesc.

Și venise timpul să-i învăț și pe alții.

Iubirea îmbracă multe forme

Și abia când am simțit cum izvorăște iubirea în mine am realizat asta. Suntem un rezervor de dragoste, și dacă n-o împărtășim, o irosim.

Iubirea e suflet, e viață. Sunt atâtea moduri în care îi putem spune unei persoane că o iubim, de ce n-am face-o?

Am început să simt iubire abia când m-am decis să iubesc. Există nenumărate moduri de a-ți arăta dragostea. De la flori la cuvinte, săruturi sau doar un „Ai grijă” șoptit printre dinți la răscruce de drumuri.

Iubirea transcende planul fizic și se metamorfozează în funcție de fiecare suflet în parte

Învață să nu lași pe mâine dragostea ce o poți oferii azi! Nu lăsați orgoliile să intervină în viețile voastre! Nu uita, o viață ai, profită de ea, iubește. Dragoste există peste tot.

Poți să iubești o floare, o meserie, o persoană sau chiar un câine. Dar cel mai important este să iubești persoana ce îți poartă o dragoste neîncetată.

Universul, creat din energii, ne învață și el că trebuie să oferim dragostea noastră mereu. Nu trebuie să ne lăsăm sufletele să ajună la 0 grade Kelvin.

Fiecare ființă este legată prin dragoste

Liantul ce leagă duhul, forța de viața reală, de cea fizică este iubire. Nu poți trăi fără acesta, sau poți dar vei ajunge doar un sufleu mort. Un vis uitat de mult, pierdut pe parcursul acestui drum incert și plin de nesiguranță.

,,Dragostea e întotdeauna drăguță și răbdătoare, niciodată nu e geloasă; Dragostea nu e lăudăroasă sau încrezută, nu este nepoliticoasă sau egoistă; Dragostea nu se supără și nu poartă pică; Dragostea nu găsește plăcere în păcatele altora. Dar găsește plăcere în adevăr. Este întotdeauna gata să ierte, să aibă încredere. Să spere sau să îndure orice urmează.”

În dragoste totul este uitat

Uiți că exiști. Uiți că iubești, uiți de tine, dar niciodată nu uiți de el sau de ea. Mereu speri, tragi și ierți. Nu poți sta singur, nu poți petrece viața fără ei. Poți doar să speri că totul a fost creat pentru voi.

Trăiești, așa că NU LĂSA PE MAINE DRAGOSTEA PE CARE O POȚI OFERI AZI!

 

Autori: Bîrgăoanu Laura-Ștefania

Măntoiu Dragoș

Bîrgăoanu Laura-Ștefania
Bîrgăoanu Laura-Ștefaniahttp://Laura-Stefania
Studentă în anul 2 la Jurnalism în cadrul facultății FSPAC (Universitatea Babeș-Bolyai-Cluj), fostă elevă a Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț. În viitor îmi doresc să devin un jurnalist foarte bun. Cu toate acestea îmi doresc să lucrez și în domeniul Resurselor Umane. Sunt o persoană comunicativă și gata să ajut oricând. În plus, consider că scrisul este cea mai bună soluție, care îmi permite să inspir oamenii din jurul meu, fiind o eliberare de la cotidian.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare