Vino la ,,Be Yourself” și învață că eșecul nu înseamnă ,,fără succes”

Ți s-a zis be yourself și nu știi de unde să începi? 

Vrei să fii o influență pozitivă asupra oamenilor din jurul tău?  Sau să te respecți mai mult?

Atunci, joi, 24 octombrie, poate fi începutul tău. Ești invitat, începând cu ora 18.00 la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița (Sala Festivă) pentru evenimentul Be Yourself. Aici, trei speakeri de diferite vârste vor vorbi despre imaginea și respectul de sine, influența fiecărui individ asupra celor din jurul său și, nu în ultimul rând, acceptarea eșecului ca parte a drumului spre succes.

Be Yourself este un eveniment înscris în calendarul de activități al inițiativei Globale pentru Tineri, proiect derulat la nivel mondial de John Maxwell Team, cel mai apreciat program internațional de leadership și dezvoltare personală.

Evenimentul presupune abordarea mai multor teme extrem de răspândite la momentul actual, surprinse în contextul unor speech-uri motivaționale. Practic, speakerii prezenți vor vorbi despre dezvoltarea personală, pornind de la premisa conform căreia este absolut esențială crearea și/sau dezvoltarea unei imagini de sine pozitivă, ca factor crucial în acumularea respectului de sine și ulterior răspândirea acestuia în raport cu cei din jur. Pentru că de-a lungul timpului s-a constatat clar faptul că  lipsa acestuia afectează relațiile individului cu cei din jurul său. Așa că, respectul de sine se poate învăța! Prin acest eveniment, vei avea ocazia să afli cum.

Ți-ai pus vreodată întrebarea: cum pot să fiu o influență bună pentru prietenii mei? Sau, cum îi pot ajuta? Indiferent care este răspunsul, efectul pe care îl avem asupra lor se află în strânsă legătură cu imaginea  noastră de sine. 

Azi, tinerii își doresc, mai mult ca oricând, să descopere calea spre așa-zisul succes. Cum putem face asta? Implicându-ne? Reușind? Dar dacă…de fapt, nu prin reușite, ci prin eșecuri putem descoperi calea spre succes?

În cadrul evenimentului Be Yourself, au fost invitați să vorbească:

 

  • Mariana Bălălean, psihoterapeut  și psiholog. 
  • Leon Scridon, membru POV21 și în același timp membru John Maxwell Team România.
  • Sidor Costinași, gazda evenimentului, membru John Maxwell Team România și liderul Cercetașilor Bistrițeni.

 

Așadar, vă lăsăm aici un reminder: joi, în data de 24 octombrie, ora 18, la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” you can Be Yourself.

 

Diana Fiscutean
Diana Fiscutean
Elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița - Este membră POV21 de peste doi ani - Fire analitică - Pasionată de marketing - Mai scrie uneori

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare