Youth Mind Creativity – opțiunea cea mai bună pentru o vară de neuitat!

Vara, în general, este plictisitoare. Fără obiective țintă,  înseamnă pentru mulți tineri letargie. „Este prea cald pentru a gândi” spun unii, sau o consideră doar un pretext pentru vizite regulate la ștrandul municipal, legănatul în hamace sau mâncatul înghețatei reci în zile toride și interminabile. Pentru tinerii care-și doresc opusul, avem cea mai bună soluție! Youth Mind Creativity poate fi răspunsul tău pentru întrebarea „Oare ce fac vara asta?”

Youth Mind Creativity este un program destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani care doresc să-și descopere, exploreze și valorifice capacitățile interioare. Tabăra are trei ramuri principale pe care tinerii se pot axa, respectiv autocunoaștere și dezvoltare, comunicare și public speaking și gestionarea emoțiilor.

Între 2 iulie și 7 iulie, vei avea 6 zile în care vei experimenta bucuria de a fi împreună cu tineri ca tine, prin jocuri, foc de tabără, chităreală, petrecere cu tematică, karaoke, scenete de teatru, treasure hunt, sesiuni de creativitate, drumeție și alte surprize.

Ce facem în această tabără? 

Autocunoaștere și dezvoltare

În această ramură a programului Youth Mind Creativity, tinerii participanți vor învăța cum funcționează mintea umană, dacă este importantă imaginea de sine, cum se construiește imaginea de sine, care este rolul creativității în dezvoltarea personală și de ce perseverența este ingredientul fundamental al propriei dezvoltări.

Comunicare și public speaking

Problemele adolescentine sunt accentuate de trac și, uneori, rușinea de a vorbi cu persoane noi, nu doar în fața unui public larg sau restrâns (tot cu persoane necunoscute). Prin urmare, cu ajutorul „palierului” de Comunicare și public speaking, vei învăța cum să comunici eficient cu oamenii din jurul tău, fiind ei părinți, colegi, profesori sau prieteni. Vei înțelege adevăratul rol al comunicării, ce este „Pâlnia Comunicării” și cum o folosești ca să vorbești pe limba tuturor, care sunt barierele în comunicare, de unde provin și cum le eliminăm, vei stăpâni structura unui discurs eficient, de impact și convingător, cum să îți transmiți mesajul pe înțelesul participanților și cum să gesticulezi în funcție de ceea ce vreau să transmit verbal, o funcție foarte importantă și vitală unei comunicări fără plafonări.

Gestionarea emoțiilor

Aici vei învăța, în sfârșit, ce îți generează emoția, cum îți influențează emoțiile calitatea vieții, dacă este indicat să te bazezi  pe  emoțiile tale și dacă le exprimi sau nu, dar mai ales, cum să te împrietenești și cum să îți gestionezi emoțiile.

Pentru această distracție care-ți marchează cu siguranță viața și care te va ajuta să vezi lumea cu alți ochi, sunt disponibile 24 de locuri și, dacă vei fi norocosul care participă la această tabără, vei beneficia de 5 nopți de cazare cu 3 mese pe zi, iar gazda va fi Cabana Roua de Munte din Valea Mare. Transportul este dus-întors cu plecarea din Bistrița către Cabana Roua de Munte, iar beneficiile precedente trebuie acoperite cu suma de 1399 ron de fiecare participant. Poți să te înscrii aici!

Cristian-Raul Peterlin
Cristian-Raul Peterlinhttps://jurnalcotidian501195846.wordpress.com/
Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare