Cum a fost la concertul lui Nane găzduit de Cluj Arena?!

Am ajuns pe Cluj Arena în jurul orei 12 alături de prietenii mei, iar la ora 12:30 urma să intre Nane pe scenă, conform programului evenimentului. Muzică bună, toată lumea se distra și aștepta cu sufletul la gură clipele în care urmau să cânte fiecare vers alături de artist. Se făcuse deja ora 12:30, iar Nane încă nu își făcuse apariția, moment în care toți au început să îl strige: „Naaane! Naaane!”. Mie, cel puțin, mi s-a făcut pielea de găină și sunt un simplu om, dar ce să mai spunem de artist, care cu siguranță a simțit că prin aceste strigăte de încurajare îi este apreciată munca?

În sfârșit apare Nane, alături de mai mulți oameni și doar privindu-l, m-am încărcat cu o super energie.  Am făcut parte din oamenii care s-au simțit cel mai aproape de Nane, pentru că m-am situat în primul rând, dar și dacă te aflai în cel mai îndepărtat colț al camerei, cel mai probabil, vibe-ul era același, pentru că omul ăsta se pricepe atât de bine să facă o atmosferă faină, și nu depune deloc efort – e pur și simplu el! Tocmai de asta îl apreciez eu atât de mult!

După cum spusesem, am cântat fiecare vers din piesele lui, cum ar fi: „LA PIEPT”, „B.M.V”, „TÂNĂR”, „FRATE-MIU”, „CARTIERU’ ARDE”, „OCEAN” și multe altele; am dansat, am sărit, am strigat de fericire. Unul dintre prietenii mei a avut șansa să îi întindă artistul microfonul pentru a cânta un vers, și tot el, după cum vă spusesem în articolul în care am anunțat evenimentul, a făcut o poză după concert cu Nane, pentru că avea un hanorac cumpărat de pe shop-ul lui. Un alt moment fain din timpul concertului a fost acela când a coborât de pe scenă și a făcut și el parte din mulțime, dar nu pentru mult timp, pentru că era  mare îmbulzeală. După concertul lui Nane, m-am bucurat de priveliștea pe care o aveam de pe rooftop-ul arenei și am adus în discuția cu prietenii mei cât de bine ne-am simțit în acea oră plină de energie.

Evenimentul nu s-a încheiat, ci au urmat Micu Prinzz și Trilla WGS, continuând cu un afterparty până în zori! Aceste concerte au făcut parte din seria de evenimente ,,UNPLUGGED SERIES” ediția cu numărul șase.

 

Negrușa Lorena-Doris
Negrușa Lorena-Doris
Elevă la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu" în clasa a X-a, profil economic. Este îndrăzneață, perseverentă și creativă. Nu se mulțumește cu puțin și încearcă să realizeze lucruri cât mai frumoase. Deși e la început în echipa POV21, dorește să acumuleze cât mai multă experiență, dezvoltându-se.
Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare