Babasha la concertul Coldplay – moment unic pentru România stricat de public

În perioada 12-13 iunie, trupa Coldplay a susținut un concert foarte așteptat la București. Sute de mii de români, spanioli, portughezi, englezi s-au strâns pentru a își vedea favoriții. Au fost însă stupefiați când pe scenă a urcat invitatul surpriză: Babasha. Pentru cei care nu sunt la curent cu trendingul românesc, Babasha este un cântăreț de 22 de ani cu foarte mult succes, iar melodiile sale sunt foarte apreciate de tineretul românesc.

Publicul l-a huiduit pe artist într-un mare fel când a început să cânte manele. De altfel, la cumetrii, botezuri și nunți nu ascultăm sub nicio formă, nici să nu auzim. Aici, am dat bani grei să vedem rock și am ascultat manelele lui Babasha. La Neversea ne-a plăcut Adi Minune, dar acum ne-am emancipat.

Dar atât putem! Am fost, suntem și în ritmul acesta vom rămâne un neam de ipocriți. Niciodată nu am vrut să acceptăm că muzica aceasta face parte din noi, din țara noastră. Nu îți place? Ok, ești liber să nu asculți, dar să te revolți, să urlii și să fluieri nu e soluția. Tânărul și-a continuat momentul, dând dovadă de un profesionalism nemaivăzut și nu s-a lăsat descurajat.

„Ce gândesc străinii despre noi când văd ce muzică ascultăm?” În ceea ce privește muzica și artistul, au fost foarte încântați. Însă de public au rămas complet dezamăgiți. Când am votat mahalagii criminali, hoți și violatori în Parlamentul European nu ne-am mai revoltat, dar la un concert, vezi Doamne cu manele, ne-a auzit jumătate de glob. Dacă am vedea adevăratele probleme ale țării noastre, am ajunge foarte departe. Și acum numai vorbim de manele.

Mama lui Babasha era prezentă în public. Ca oricare mama, se mândrea cu copilul ei și era acolo pentru el, pentru momentul său de glorie. Nu vreau să îmi imaginez ce a simțit săraca femeie când a văzut masa de oameni care îi huiduia copilul. Oricum, aplauzele și strigătele ei de fericire s-au auzit mai tare decât huiduielile.

Pe lângă toate aceste lucruri, adevărații fani Coldplay cu siguranță n-au înțeles ideea din spatele momentului surpriză. Trupa, încă de la începuturi a promovat incluziunea socială, ecologie, toleranță, iar aceste lucruri se reflectă în toate concertele lor, inclusiv acesta. Noi însă n-am putut să arătăm același entuziasm, așa că am ales să ne credem superiori și să huiduim tânărul care ne reprezenta pe acea scenă.

Unii au încercat să profite de acest moment pentru a redeveni relevanți în peisajul românesc, dar nu le-a reușit. Să le bagi oamenilor telefonul în față doar pentru a-ți susține părerile nu denotă decât invidia și un PR inexistent. Not good doamna Corina Bud. Nu vă mai poate salva nici „Autobronzantul” acum. Cât despre domnul Morar, despre care am aflat că nu știe sa numere, cum vă explicați că în prima zi publicul mai că nu l-a luat la bătaie pe Babasha și a doua zi, același public, după tot valul de susținere pentru el, nu a mai huiduit ci chiar a empatizat cu el? Pentru că publicul nu e ipocrit? Toți au zis că numai votează PSD, dar totuși harta României este roșie în prezent.

Cum am menționat și mai sus, în urma revoltei de pe rețelele de socializare, la a doua zi de concert publicul a părut mult mai încântat de Babasha. Nu știu cu ce i-a mituit, dar i-a mers. Probabil că un bilet la Beach Please a rezolvat situația.


Sursă video: YouTube

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare