EVENIMENT PENTRU COPIII DIN TOATĂ ȚARA LA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

Ziua Internațională a Copilului a reprezentat un prilej pentru cei mici și nu numai de a trece pragul Ministerului Afacerilor Interne. Pe 31 mai a avut loc cea de-a XIII-a ediție a evenimentului „Ziua Porților Deschise pentru Copii”, la care au participat peste 5.000 de persoane.

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc cea de-a XIII-a ediție a evenimentului „Ziua Porților Deschise pentru Copii”, cu ocazia zilei de 1 iunie. Peste 5.000 de copii, părinți și bunici au trecut pragul evenimentului, unde au vizitat biroul ministrului, și au putut face fotografii de la cunoscutul balcon al clădirii M.A.I. Copiii s-au bucurat de tombola cu premii, iar uniformele de epocă au reprezentat una dintre pricipalele atracții pregătite pentru cei mai mici dintre vizitatori.

Mai mult, autoturismele Poliției, mașinile pompierilor, autospecialele Jandarmeriei, dar și elicopetrul SMURD, puse la dispoziție spre a fi vizionate în fața Ministerului, au fost printre cele mai atractive puncte de reper. Prezenți în curte au fost atât caii echipajelor de jandarmi, cât și câinii care însoțesc angajații M.A.I. în misiuni.

Pe întreaga durată a evenimentului au fost organizate o mulțime de momente atractive și utile, precum exerciții de prim-ajutor, dar și lecții de autoapărare. Copiii au îndeplinit pentru o zi funcțiile unui angajat din cadrul acestei instituții, potrivit Comunicatului de Presă al ministerului.

Foto: Lucian Bode/ Facebook

Pe pagina sa de Facebook, ministrul de interne Lucian Bode a declarat că evenimentul este o tradiție și le adresează mulțumiri angajaților din structurile M.A.I. pentru implicare.

Am petrecut o zi cu energie bună, cu multă veselie și curiozitate din partea celor mici care au venit în număr mare alături de părinți și bunici să descopere lumea fascinantă a polițiștilor, jandarmilor, pompierilor – lumea MAI.  – lucian bode

Ziua porților deschise s-a desfășurat în utlima zi a lunii mai. În plus, de 1 iunie, 10.530 de copii din toată țara, cu vârste de până la 17 ani, își serbează ziua de naștere. În total, potrivit datelor, aproape 70.000 de români sunt născuți de Ziua Internațională a Copilului.

Sursa: Ministerul Afacerilor Interne

Foto: Lucian Bode/ Facebook

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare