Cursuri de vară gratuite în Statele Unite ale Americii pentru elevii de liceu

Cursuri de vară gratuite în Statele Unite ale Americii pentru elevii de liceu.

Biroul de Diplomație al Ambasadei S.U.A a anunțat că elevii de liceu pot participa la cursuri de vară gratuite în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre bursa Benjamin Franklin, având toate costurile plătite, potrivit unei adrese primite de Inspectoratul Școlar Județean Dolj.

Termenul limită până la care elevii se pot înscrie este 20 februarie, ora 23:59.

Bursa va avea o durată de o lună și va avea loc în perioada 24 iunie-22 iulie 2023. Elevii vor putea învăța despre politicile publice, democrație, economie și dezvoltarea societății civile în SUA.

Cursurile se vor desfășura la Universitatea Purdue din West Lafayette, Indiana.

Costurile vor fi acoperite pentru toate activitățile din SUA, inclusiv cheltuielile de călătorie în țară și internaționale. Va fi selectat un singur candidat pe țară, astfel la nivel mondial fiind selectați până la 45 de bursieri.

CONDIȚII DE PARTICIPARE 

Elevii care doresc să se înscrie trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • au cetățenie română;
  • au minimum 16 ani și maximum 18 ani;
  • au un nivel ridicat de cunoaștere a limbii engleze;
  • sunt creativi, implicați civic și cu rezultate școlare bune;
  • demonstrează interes față de tematica programului;
  • sunt dispuși să organizeze cel puțin un proiect civic local după terminarea cursurilor Benjamin Franklin.

ÎNSCRIEREA

Elevii pot solicita la adresa de e-mail alexandrescui@state.gov formularul de înscriere dacă nu-l primesc de la școală. În cazul în care formularul nu este primit în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare (luni-vineri), candidații trebuie să sune la 0040-721 288 797, între orele 10:00 – 16:00.

Termenul limită până la care elevii de liceu pot să trimită formularele completate este luni, 20 februarie 2023, ora 23:59.

Aici, puteți consulta mai multe detalii ale programului.

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare