Update GO SOUTH!: Cu glezna luxată la capătul Pământului și experiența din Bolivia

Experiența GO SOUTH! a prezentat de-a lungul ei multe suișuri și coborâșuri pentru Titus Banc, atât la propriu, cât și la figurat. În urmă cu o saptămână, pe data de 13 ianuarie 2023, la ora 19:00, Titus a ajuns în Bolivia, trecând granița sa cu Argentina. În drum spre cazare acesta a avut un accident în urma căruia și-a luxat piciorul stâng.

Acesta a decis să ia o pauză mai lungă în Niu Uyuni, Bolivia și să aștepte vindecarea piciorului. Astfel, cele 3-4 zile plănuite a fi petrecute aici s-au trasnformat într-o pauză de 8-9 zile. Astăzi, o săptămână mai târziu, Titus e pregătit să plece din nou la drum. Începând cu 22-23 ianuarie, acesta plănuiește să continue aventura GO SOUTH!

Cât a parcurs din traseul propus? Din data plecării, 5 decembrie, Titus a parcurs aproximativ 14.000 km.

Urmărește și tu noutățile din aventura GO SOUTH pe toate rețelele POV21, dar și pe paginile oficiale ale lui Titus: PatreonYoutubeFacebookInstagramTikTok și Blog.

Ghinea Mădălina
Ghinea Mădălina
Redactor al Revistei POV21 și membru activ din ianuarie 2021. Plină de ambiții și idealistă convinsă, scriu constant despre altceva, dar întotdeauna despre evoluție. Descoperă mai multe în celelalte articole semnate de mine!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare