GO SOUTH! Titus Banc a ajuns la capătul Carreterei Austral

Titus Banc, românul ce călătorește pe motocicletă timp de 3 luni în America de Sud, a ajuns astăzi la capătul Carreterei Austral.

Titus a început aventura pe motocicletă din Santiago imediat după ce l-a revendicat pe Zebru, motorul care îi este partener. Trecând prin Harnopiren, după ore petrecute pe feribot, prin Puerto Montt, Puerto Rio Tranquilo (Chile), Tortel, astăzi a ajuns la capătul Carreterei Austral. În total, acesta a parcurs aproximativ 2350 km pe drumuri majoritar neasfaltate, conducând în stil off-road în cea mai parte din timp.

Ce urmează? 48 de ore pe feribot, puțină odihnă și continuarea traseului #GoSouth.

Câteva impresii din locațiile vizitate până acum:

Puerto Rio Tranquilo- „Peisajul e de poveste. Aș putea zice că seamănă cu Norvegia pe undeva, dar e altfel. Norvegia are munții adunați parcă gata să cadă pe tine, aici văile sunt mari, munții sunt mari.. totul e mare!”

„O curiozitate din zonă: locuitorii din Chile au numit acest lac «Lacul Chile», iar cei din Argentina «Saint Bertrand».”

Tortel: „Nu există străzi. Tot accesul se desfășoară pe niște pontoane din lemn. Toate străduțele din satul ăsta arată așa: din lemn.”

GO SOUTH: Din Tortel
GO SOUTH: Din Tortel
GO SOUTH: Din Tortel
GO SOUTH: Din Tortel
GO SOUTH: Titus Banc în Tortel
GO SOUTH: Titus Banc în Tortel

În Tortel, bărbatul care deține magazinul local este de asemenea și DJ-ul postului local de radio.

GO SOUTH: Din Tortel
GO SOUTH: Din Tortel

Cazările au fost de asemenea pline de surprize:

Aventura e abia la început! Urmărește detalii în exclusivitate pe paginile oficiale POV21.

Despre excursiile și impresiile lui Titus poți urmări chiar de pe conturile lui de PatreonYoutubeFacebookInstagramTikTok și Blog.

Ghinea Mădălina
Ghinea Mădălina
Redactor al Revistei POV21 și membru activ din ianuarie 2021. Plină de ambiții și idealistă convinsă, scriu constant despre altceva, dar întotdeauna despre evoluție. Descoperă mai multe în celelalte articole semnate de mine!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare