Ungolianth lansează piesa Predestined to Change!

Din nou în formulă completă, trupa Ungolianth lansează videoclipul și piesa Predestined to Change, care poate fi găsită putea fi găsită pe YouTube și pe toate platformele de streaming începând cu data de 21 Decembrie.

Câteva caracteristici definitorii ale noului material compus de Mircea Florea sunt elemente orchestrale epice, pasaje de solistică modernă și breakdown-uri agresive, linii vocale grandioase care te ung pe suflet și grohăituri nesimțite, ca să ai de unde alege ce îți place.

Tematica versurilor scrise de Igor abordează schimbarea ca unică certitudine a existenței, sub forma unei puteri supranaturale de neînduplecat.


Piesa Predestined to Change va face parte din albumul de debut al trupei Ungolianth, ce urmează să fie lansat în cursul anului viitor. Alături de Predestined to change, pe album vor apărea și piesele Sands of Time și Alive Autopsy of a Psychogod.

Ungolianth înseamnă:

George Andrei Lazăr – voce

Răzvan Rizea – chitarăl lead

Daniel Costache – chitară ritm

Mircea Florea – bas

Robert-Valentin Bencze (Igor) – tobe

Pentru a rămâne la curent cu activitatea lor, puteți urmări trupa pe: Instagram , Facebook și YouTube.

Bencze Robert Valentin
Bencze Robert Valentinhttp://www.facebook.com/ClockworkIgor
Bencze Robert este absolvent al Facultății de Electronică din Universitatea Politehnica din București - Toboșar autodidact - Profesor de tobe - Programator - Scrie versuri din clasa a șaptea - Pasionat de psihologie - Caută să-și întreacă limitele prin a-și doborî sau a-i fi doborâte ideile vechi, reclădindu-le cu argumentele nou obținute - Face parte din echipa POV21 din mai 2018 și dorește să educe lumea prin cultivarea rațiunii - Consideră că pornind de la definiții se poate ajunge la concluzii nebănuite.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare