Recenzie: Mouse Trust GXT 101P GAV

Nu este vreo noutate că lucrurile de care ne folosim ajung și la epuizare. Momentul în care se strică este adesea surpriza și nu faptul că se strică la un moment dat. Cu toată conștientizarea asta, m-a iritat când am observat că mouse-ul pe care îl aveam atunci nu mai coopera.

Era un produs luat tot în regim de urgență, la maxim 25 lei din mall și folosit frecvent de fratele meu. Pot spune că l-am primit moștenire de la el când deja avea probleme de conectare la laptop. Trei ani mai târziu a dispărut orice fel de interacțiune din partea mouse-ului. Not funny at all.

O nouă achiziție

Nu m-am putut mulțumi doar cu touchpad-ul laptopului așa că, evident, mi-am căutat un alt mouse. A durat câtva timp până să îl găsesc, așa că pe voi vreau să vă scutesc. Desigur, fiecare dintre noi vine cu cerințele proprii, dar acest mouse răspunde la multe dintre ele.

Specificații

Trust GXT 101P GAV este un mouse conceput pentru gaming, are 6 butoane – cele două standard, unul cu care poate fi reglată sensibilitatea, scroll wheel-ul și încă două laterale pentru forward și backward. Se conectează prin fir cu USB și este compatibil cu o vastă gamă de dispozitive și soft-uri.

Are o formă standard, îl pot cuprinde cu ușurință și pot spune că am o mărime potrivită a palmei. Nu-mi aduc aminte să mă fi incomodat vreodată.

Exemplarul deținut de mine este de un roz metalic, dar vine și în alte culori sau modele dacă aveți alte preferințe. Logo-ul reprezintă și el o caracteristică draguță, luminând pe parcursul folosirii mouse-ului.

Impresii după mai bine de jumatate de an de utilizare

Am fost încântată de acest mouse încă de când mi s-a expediat coletul. Poate că a fost și acea trecere de la un produs slab din punct de vedere al calității la unul construit pentru mai mult.

După aceste 10 luni în care m-am folosit de el arată și se mișcă la fel de bine ca și când a fost nou. Cred că singurul lucru care m-a deranjat la el este că nu are un silent click și câteodată pare deranjant.

În continuare vi-l recomand pentru că, dincolo de design, este un accesoriu de gaming care dă randament la capacitate maximă după destul de mult timp de utilizare.

Mouse-ul poate fi găsit aici!

 

Anca Mocănaşu
Anca Mocănaşu
Studentă la Jurnalism, scrie poezie, proză și recenzii de cărți sperând că va reuși să transmită emoție - orice tip de emoție. Se consolează cu reggae și bețișoare parfumate.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare