TOP 5 RECHIZITE PENTRU NOUL AN ȘCOLAR

TOP 5 RECHIZITE PENTRU NOUL AN ȘCOLAR

Anul școlar 2023-2024 este pe punctul de a începe. Te-ai pregătit pentru acest moment? Dacă nu, acest articol îți va fi cu siguranță de folos!

Pe lângă ghiozdan și penar, fiecare copil are nevoie și de alte rechizite care îi vor fi de folos.

Astfel, în urma situației în care ne aflăm, prin acest articol îmi propun să îți prezint pentru copii de toate vârstele câteva rechizite la un preț cât mai avantajos, dar și pe placul copilului.

RECHIZITE PENTRU PREȘCOLARI

Copiii mici sunt cei mai pretențioși! De aceea nu se poate cumpăra nimic fără acordul sau opinia lor. Așadar, am ales cele mai colorate și frumoase produse pentru a-i încântă pe aceștia.

  1. Caiete veline;
  2. Bloc de desen;
  3. Creioane colorate sau cerate;
  4. Acuarele, pensule;
  5. Plastilină;

RECHIZITE PENTRU ELEVII DE CLASELE PRIMARE

În cazul copiilor de clasele primare, lista de cumpărături nu va mai fi atât de colorată, însă va cuprinde mai multe instrumente de scris pentru a-și dezvolta abilitățile caligrafice și baza pentru anii care vor urma.

  1. Caiete mici de TIP I, TIP II și dictando;
  2. Caiete mici de matematică;
  3. Stilou și rezerve;
  4. Carioci;
  5. Creioane colorate;

RECHIZITE PENTRU ELEVII DE GIMNAZIU

Aici treburile se simplifică. Nu mai contează culoarea, aspectul, ci calitatea produselor. Principalele rechizite de care are nevoie elevul de gimnaziu sunt:

  1. Caiete studențești de română și de matematică;
  2.  Pixuri albastre și colorate;
  3. Trusă geometrică;
  4. Bloc de desen;
  5. Dosare și folii de plastic;

RECHIZITE PENTRU LICEENI

Aceștia își pot cumpăra singuri produsele de care au nevoie. Sau nu.
Lista de rechizite necesare liceenilor este mai scurtă față de celelalte, însă aceasta depinde mult și de profilul liceului la care este înscris adolescentul și de cerințele acestuia. În general, ei au nevoie de:

  1. Caiete studențești de română și de matematică;
  2.  Pixuri albastre;
  3.  Coli albe;
  4.  Bloc de desen, acuarele;
  5.  Dosare și folii de plastic;

RECHIZITE PENTRU STUDENȚI

La fel ca liceeni, aceștia își pot achiziționa singuri rechizitele, însă depinde de facultatea pe care o urmează pentru a face acest lucru. Așadar, în general aceste produse pot fi:

  1. Caiete studențești de română sau de matematică;
  2.  Pixuri albastre sau colorate;
  3. Coli albe;
  4. Dosare și folii de plastic;
  5. Chef (acesta nu se găsește în magazine);

Ajungând la final, sfatul meu este să nu rămâi pe ultima sută de metri cu cumpărăturile pentru școală, dar nici nu trebuie să te grăbești să cumperi absolut toate rechizitele înainte de începutul școlii, ci doar o parte din ele, de care ești sigur că vor fi necesare. Mai ales că o parte din lista de rechizite va fi decisă de cadrele didactice ale copilului.

Vă urez succes la cumpărături.

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare