Un băiețel de 7 zile, născut într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, este găzduit în România în căminele SNSPA alături de alți 50 de copii și familiile lor

Un băiețel de doar 7 zile, care s-a născut într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, este găzduit alături de mama sa în căminele Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), anunță instituția de învățământ superior într-un comunicat.

În total, SNSPA găzduiește în prezent 51 de copii și familiile lor. Cei mai mici dintre copii sunt doi nou-născuți: un băiețel, care are doar 7 zile, născut pe 26 februarie 2022, într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, și o fetiță, de 20 de zile.

„În acest moment, găzduim în căminele SNSPA 51 de copii, alături de familiile lor. Cei mai tineri dintre aceștia sunt doi nou-născuți, un băiețel, care are doar 7 zile, născut pe 26 februarie 2022, într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, și o fetiță, de 20 de zile. Le mulțumim prietenilor SNSPA care au donat lapte praf, biberoane, sterilizator, cădițe, scutece, pături și multe alte produse pentru bebeluși!”, anunță SNSPA.

Bota Andreea Diana
Bota Andreea Diana
A absolvit Colegiul Național ,,Liviu Rebreanu" Bistrița, specializarea Filologie intesiv engleză. În prezent este studentă a Facultății de Litere din cadrul Universitatății Babes - Bolyai, specializarea Limbi Moderne Aplicate (engleză - franceză). Este pasionată de literatură, lingvistică, muzică și dans. Este o persoană sociabilă, extrovertită, activă, tenace, ambițioasă și muncitoare, iar prin implicarea sa în acest ONG își dorește să susțină și să facă auzite punctele de vedere ale tinerilor din secolul XXI.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare