O cântăreață din Cehia a încetat din viață după ce s-a infectat intenționat cu noul coronavirus

Hanka Horká a fost o cântăreață în vârstă de 57 de ani și făcea parte dintr-o cunoscută formație din Cehia. Aceasta s-a hotărât să contacteze în mod liber-consimțit Covid-19, nemaifiind nevoită să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Într-o postare pe contul său de social media, Hanka Horká a anunțat că s-a infectat cu varianta Delta și, deci, va putea trăi fără restricții: „Viața este aici pentru mine și pentru tine.”, a scris ea, invitându-și admiratorii să facă același lucru.

Vedeta a mai vorbit despre faptul că a rămas în mod voluntar în contact prelungit cu unii dintre membrii familiei sale care au fost testați pozitiv COVID-19, dar ulterior a depășit boala și astfel își poate relua viața socială.

Câteva zile mai târziu, starea de sănătate a artistei s-a înrăutățit și a murit. În urma nefericitului eveniment, fiul cântăreței, de asemenea muzician și memru al trupei din Cehia, a învinovățit mișcarea antivaccinistă pentru moarte mamei sale: „Și-a bazat toate argumentele pe teoriile voastre. Vă disprețuiesc!”, a scris Jan Rek într-un comentariu pe Facebook.

 

 

Anca Mocănaşu
Anca Mocănaşu
Studentă la Jurnalism, scrie poezie, proză și recenzii de cărți sperând că va reuși să transmită emoție - orice tip de emoție. Se consolează cu reggae și bețișoare parfumate.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare