GODSMACK vor susține concert la București în 2022

GODSMACK vor susține concert la București în 2022

Celebra trupă americană GODSMACK revine la București după trei ani de la cele două show-uri sold out din 2019. Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort) pe data de 26 octombrie 2022. Se pun în vanzare doar 1750 bilete, iar primele 200 au preț earlybird.

Acestea se gasesc pe iabilet.ro începând de vineri, 17 decembrie, ora 10:30

Evenimentul va respecta, de asemenea, normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Godsmack s-a format in 1995 și a lansat 7 albume de studio bucurându-se de un succes internațional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numarul 1 în Billboard 200, și anume: „Faceless”, „IV” și „The Oracle”. Au avut și 23 de piese in top 10 radio hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al șaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2019 și se intitulează: „When Legends Rise”. Încă de la înființare, Godsmack au fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, au cântat la cele mai mari festivaluri internaționale și au umplut arene în jurul lumii. Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puțin de 10 ani.

În cinstea lor, după succesul celui de-al șaselea album „1000hp”, orașul Boston are „Ziua Godsmack” pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh

Astfel, biletele au următoarele prețuri:

Earlybird – primele 200 de bilete 

Golden Circle – 199 lei
Acces General – 169 lei

Presale

Golden Circle 229 lei
Acces General – 189 lei

La intrare

Golden Circle – 250 lei
Acces General – 200 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Zona Golden Circle se afla in fata scenei. Se pun in vanzare doar 500 de bilete in Zona Golden Circle dintr-un total de 1750 de bilete.

Copiii sub 7 ani nu plătesc bilet, dar trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Puteți adăuga la comandă și opțiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să cumpere bilete din timp, dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa, din varii motive, la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e. Mulți ne-au spus că ar cumpără bilete din timp la evenimente, dar nu știu ce vor face peste 4-6-8 luni, dacă vor fi plecați în vacanță în perioada respectivă, dacă vor putea să-și ia concediu să vină la un eveniment, sau dacă nu vor putea să participe la concerte din motive medicale.  Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adică 3% extra plătiți pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul. şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Tudoran Ana Maria
Tudoran Ana Maria
Bună! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că apreciezi munca depusă de mine și vrei să mă cunoști așa că-ți mulțumesc. Sunt o fire ambițioasă, lupt să-mi îndeplinesc dorințele, prietenoasă și plină de energie. Am făcut dansuri timp de câțiva ani, iar noua mea ocupație este scrisul, dar și cititul și călătoria. De asemenea, pot spune că am găsit oameni foarte tari prin intermediul redacției POV21 și vă îndemn și pe voi să vă alăturați acesteia, dacă aveți aceeași poftă de a scrie ca și mine.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare