Doliu în lumea teatrului: Draga Olteanu Matei a murit

 

Actriţa Draga Olteanu Matei a încetat din viaţă, în noaptea de marți, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, după câteva zile în care medicii au încercat să facă totul pentru a o salva. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Spiridon, a explicat la Antena3 ce s-a întâmplat cu actrița.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu.

Draga Olteanu avea 87 de ani și a fost o stea a teatrului și filmului românesc. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cristian-Raul Peterlin
Cristian-Raul Peterlinhttps://jurnalcotidian501195846.wordpress.com/
Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare