Codin Maticiuc are un vis: să renoveze etajul 7 al spitalului Fundeni! Proiectul începe curând!

Codin Maticiuc, bărbatul de afaceri, se ocupă de foarte mult timp și de lucruri caritabile. Toată povestea a început când în urmă cu câțiva ani, acesta, mai exact în 2017, în seara de Ajun a mers împreună cu un grup de fete la spitalul Fundeni, secția Hematologie Pediatrie. Mai exact copii cu cancer. Au mers ca să împartă daruri de la Moș Crăciun.

O poveste a unei fetițe de la camera 702 l-a marcat, a scris mult despre ea pe blogul lui personal. Fetița s-a stins de leucemie după câteva zile, iar Codin Maticiuc de atunci vrea în memoria ei să renoveze acel etaj unde se afla fetița.

„Proiectul acesta constă în renovarea unei secții de pediatrie în care sunt tratați copiii bolnavi de cancer. Am început prin a renova acoperișul și a pune plase de țânțari. Vom continua cu montarea de aparate de aer condiționat și în general cu îmbunătățirea condițiilor din fiecare cameră.”- a spus Maticiuc într-un interviu celor de la Superbet.

Compania care a donat și ea, la rândul ei, o sumă importantă spitalului.

Codin Maticiuc a postat zilele trecute pe pagina lui de Facebook faptul că în vara aceasta vor demara renovarea etajului 7 al spitalului Fundeni.

„Oameni buni, săptămâna trecută m-am întâlnit cu doamnele din conducerea spitalului Fundeni și sunt fericit să vă anunț că vara asta demarăm renovarea etajului 7 despre care vă tot spun. Am prezentat un proiect care 80% va fi cel final și va include construcția efectivă a unei băi în fiecare salon astfel încât copiii să nu mai folosească baile de pe hol și ele să rămână doar aparținătorilor.

Revin cât pot de repede cu un cost final. Până acum am strâns 100k euro din donații și din tricourile și măștile vândute pe Tshirt Factory.ro. Mai am o promisiune de 20-30k de la Patru Mâini care au mai donat și oricum îmi sunt mereu aproape în asta.

Cei care au ajutat până acum foarte mult sunt Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din sectorul 2 prin balul caritabil organizat de Nicoleta Paninopol și Superbet.

Promisiunea mea este: duc proiectul până la capăt, strâng mai puțini bani decât necesar atunci pun eu restul. Dacă, Doamne ajută, strâng mai mulți îi voi cheltui tot la Fundeni, tot la copii bolnavi de cancer. Sunt nevoi, tot la etajul 7 la secția de nefrologie, la 6, șamd”, a spus acesta pe pagina lui personală.

Dacă doriți și voi să ajutați puteți în următoarele moduri:

1.Cumpărând orice tricou de pe site-ul Tshirt Factory.ro de la secțiunea „Caritate” sau din merch ul Miami Bici.

2.Direct în conturi:

Fundatia Filantropica Metropolis
Conturi Proiecte medicale:
Lei
RO05 CECE B000 30RO N067 5601

Euro
RO35 CECE B000 C1EU R067 5927

USD
RO33 CECE B000 B8US D067 5799

Pentru contact: ‭+40 (730) 012 644‬ Alin Manole, directorul fundației.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare